5 daagse singlereis Wonderlijk Tallinn & Helsinki

Last minute - Tallinn, Finland

Over deze vakantie

Ervaar in korte tijd de highlights van twee noordelijke hoofdsteden. Tallinn de hoofdstad van Estland gelegen aan de Finse Golf met aan de overkant Helsinki, de hoofdstad van Finland. Wandel door historische straten, langs kleurrijke huizen, oude stadsmuren en dineer in trendy restaurants in Tallinn. En in het bruisende Helsinki beleef je een interessante mix van Scandinavische en Russische invloeden. Een topcombinatie!

Deze vakantie boeken

tui
-
incl.
€ 135.8 /dag
tui
€ 153.40 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Over de regio

Tallinn

Tallinn is de hoofdstad en grootste stad van Estland. De stad is gelegen aan de Oostzee, in het noordoosten van het land, en heeft ongeveer 400.000 inwoners. Tallinn is een populaire toeristische bestemming, vanwege de historische binnenstad, de verscheidenheid aan bezienswaardigheden en de mooie natuur in de omgeving.

Tallinn

Tallinn is de hoofdstad van Estland, gelegen aan de zuidkust van het land. Het oude centrum van de stad is een werelderfgoed en staat bekend om zijn middeleeuwse sfeer. In Tallinn kun je genieten van een unieke mix van Oost- en West-Europese cultuur. Er zijn vele bezienswaardigheden, zoals het Aleksander Nevski kathedraal, de Toompea burcht en het middeleeuwse raadhuis. Ook vind je hier leuke winkeltjes en terrasjes.

Finland

Finland

Finland is een toeristische bestemming in het noorden van Europa. Het land is bekend om zijn ongerepte natuur, met vele meren en bossen. Finland biedt ook activiteiten als skiën, wandelen, golfen en zwemmen. De hoofdstad Helsinki is een moderne stad met historische bezienswaardigheden, musea en theater.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan

Gerelateerde vakanties