11 daagse singlereis Baltische Staten Compleet

Rondreis - Vilnius, Litouwen

beoordeling
7.6 - Goed

Over deze vakantie

Ergens anders is de feestdagen willen doorbrengen? Wat dacht je van de noordoosthoek van Europa? Hier liggen de drie Balitsche Staten Estland, Letland en Litouwen. De landen worden vaak in één ademteug genoemd, maar het gaat om drie zeer verschillende naties. Ieder met een verschillende taal, cultuur en historie. Toch zijn ze verbonden door de geschiedenis. Eeuwenlang ingeklemd tussen het grote Russische rijk en de Oosztee, waardoor er nu een mengelmoes is van stijlen, vestigingen, paleizen en handelshuizen. Al deze contrasten zorgen voor een fascinerende drielandenreis tijdens de feestdagen.

Deze vakantie boeken

tui
incl.
€ 133.09 /dag
tui
€ 1149.00 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Type vakantie: Singlereis Rondreis
Stad: Vilnius
Regio: Bauska
Land: Litouwen

Over de regio

Vilnius

Vilnius

Vilnius is een toeristische bestemming in Litouwen met een rijke cultuur en geschiedenis. De stad heeft een uniek karakter met prachtige architectuur, monumenten en musea. Vilnius is ook een populaire bestemming voor natuurliefhebbers, met vele parken en wandelpaden.

Bauska

Bauska

Bauska ligt in het zuiden van Litouwen en is een populaire toeristische bestemming dankzij de mooie natuur en de verschillende historische bezienswaardigheden. Bekende attracties in de stad zijn onder andere het kasteel van Bauska, het museum van Bauska en de Sint-Nicolaaskerk. Er zijn ook verschillende wandel- en fietspaden in de omgeving, waardoor het een perfecte plek is voor een ontspannen vakantie.

Litouwen

Litouwen

Litouwen is een land in Noord-Europa dat bekendstaat om zijn oude steden, middeleeuwse kastelen en natuurparken. Het historische centrum van de hoofdstad Vilnius is een UNESCO-werelderfgoed en de omgeving van de stad biedt tal van outdooractiviteiten, zoals wandelen, fietsen en zwemmen. In het zuiden van het land liggen de populaire badplaatsen Palanga en Nida, waar je kunt genieten van zon, zee en strand.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan