1 vakanties

Vakanties naar Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Noordrijn-Westfalen is een deelstaat in het westen van Duitsland. De hoofdstad is Düsseldorf, maar er zijn tal van andere bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. De stad Cologne is beroemd om zijn kathedraal, en ook Aachen is een populaire toeristische bestemming vanwege zijn kathedraal en de koninklijke paleizen. Er zijn ook vele mooie natuurgebieden in Noordrijn-Westfalen, zoals het Sauerland en het Eifeldoorlog.
7.4
€ 22,67

Vakantiepark Roompot Eifelpark Kronenburger See

Vakantiepark
In het charmante dorpje Kronenburg ligt Eifelpark Kronenburger See. Het vakantiepark ligt aan een stuwmeer waar je heerlijk kunt ontspannen ...
Kaart aan het laden...

Populaire plaatsen in Noordrijn-Westfalen

Kronenburg, Noordrijn-Westfalen

Kronenburg is een klein dorp in de deelstaat Nedersaksen, Duitsland. Het dorp ligt in het Osnabrücker Land, vlakbij de stad Bad Iburg. Kronenburg is een populaire toeristische bestemming vanwege zijn mooie natuur en diverse outdoor activiteiten die er te doen zijn. Er zijn tal van wandel- en fietspaden door het bos en over de heuvels, en er zijn ook een aantal meren waar je kunt zwemmen, vissen en watersporten beoefenen. In het dorp zelf is er een klein museum over de geschiedenis van de regio en er zijn een aantal traditionele Duitse restaurants en cafes. Kronenburg is een prettige plek om even weg te zijn van de drukke stad en te genieten van de rust en de natuur.