Kefalos Beach Tourist Village 4 sterren

Appartment in Paphos, Cyprus

beoordeling
8.5 - Geweldig

Over deze vakantie

Slapen en relaxen in een vakantieparadijs, direct aan zee. Ontdek wat een verblijf in Kefalos Beach Village met je doet. Kefalos Beach Village scoort hoge punten als het om de ligging gaat. Het is gebouwd in Grieks Cypriotische stijl met typische witte en gele huisjes. De ruime en compleet ingerichte appartementen liggen verspreid over diverse gebouwtjes, die verbonden worden door gezellige straatjes. Hierdoor ontstaat een unieke sfeer. Het middelpunt is het grote buitenzwembad, waar volop entertainment is voor het hele gezin. Houd je meer van rust? Kies dan voor lekker lezen en nestel je in een van de ligstoelen op het grote grasveld met uitzicht op zee. Een wegdroom moment gegarandeerd. Ook leuk, al wandelend op avontuur. Langs zee is een wandelpad dat zich naar beide kanten van Kefalos Beach Village uitstrekt. Zo slenter je in een half uur naar de pittoreske haven in Kato Paphos. Het populaire Kefalos Beach Village kan rekenen op jaarlijks terugkerende gasten en wordt niet voor niets warm door ons aanbevolen!

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Logies
incl.
€ 68.38 /dag
prijsvrij
Halfpension
incl.
€ 132.38 /dag
prijsvrij
All-inclusive
incl.
€ 108.38 /dag
tui
LG
incl.
€ 99.38 /dag
tui
€ 46.13 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Appartment Appartement
Servicetype: All-inclusive
Stad: Paphos
Regio: West-Cyprus
Land: Cyprus.

Over de regio

Paphos

Paphos

Paphos is een toeristische bestemming in Cyprus. Het is een favoriete plek onder toeristen vanwege de prachtige stranden, het mooie weer en de uitstekende restaurants en winkels. Paphos is ook bekend om zijn historische bezienswaardigheden, waaronder de ruïnes van de tempel van Aphrodite.

West-Cyprus

West-Cyprus

West-Cyprus is een toeristische bestemming die bekendstaat om zijn mooie stranden, heldere waters en kleurrijke kustplaatsen. Het eiland ligt in de Middellandse Zee en heeft een aantal interessante bezienswaardigheden zoals de Akrotiri-ruïnes en de Venetiaanse stad Kyrenia. Er zijn vele manieren om te genieten van West-Cyprus, of je nu houdt van zonnen, strand of cultuur.

Cyprus.

Cyprus.

Cyprus is een eiland in de Middellandse Zee, ten zuidoosten van Turkije. Het is een populaire toeristische bestemming vanwege het mooie weer, de mooie stranden en de unieke cultuur. Er zijn veel verschillende dingen te doen op Cyprus, zoals wandelen, mountainbiken, kajakken, snorkelen en duiken. Het eiland heeft ook een rijke geschiedenis en er zijn verschillende archeologische sites die je kunt bezoeken.

Faciliteiten en eigenschappen

, Bar Entertainment Fietsverhuur Fitness Restaurant Sauna Speeltuin Supermarkt Tennis Tuin Wasmachines (zelfservice), Zwembad Fair travel Kinderen toegestaan Zwembad

Reisadvies naar Cyprus

De kleurcode van het reisadvies voor Cyprus is groen. Lees het hele reisadvies om te zien wat dit betekent.

Kaart bij reisadvies Cyprus

Download de kaart (PDF, 222 kB)

Reischecklist Cyprus

Gebruik onderstaande checklist voor een goede voorbereiding van uw reis.

Reisdocument

 • Als u naar Cyprus reist, heeft u een geldig paspoort nodig waarmee u zich kunt identificeren.
 • U kunt ook met een geldige Nederlandse identiteitskaart (ID-kaart) naar Cyprus reizen.
 • Uw ID-kaart of paspoort moet geldig zijn tijdens uw hele verblijf.

Visum

 • Voor Cyprus heeft u geen visum nodig.
 • Blijft u langer dan 90 dagen in Cyprus? Dan moet u uw verblijf registreren bij de immigratiedienst in de provincie waar u verblijft.
 • Lees meer informatie u op de website van de Cypriotische Immigratiedienst (informatie in het Engels).

Reizen met kinderen

 • Kinderen hebben ook een geldig paspoort (of geldige ID-kaart) nodig om naar Cyprus te reizen.
 • Reist u alleen met kinderen jonger dan 18 jaar? Check welke documenten u nodig heeft en neem die mee. Zo voorkomt u lange wachttijden bij grenscontroles.

Corona-inreisvoorwaarden

 • Voor Cyprus gelden geen corona-inreisvoorwaarden.

Rijbewijs

Reisverzekering

 • Sluit een goede reisverzekering af die de extra medische kosten dekt van bijvoorbeeld ziekenhuisopname en repatriëring. Uw basiszorgverzekering vergoedt deze kosten niet altijd 100 procent.
 • Gaat u (extreme) sporten beoefenen? Sluit een extra verzekering af.
 • Zet het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw reisverzekeraar in uw telefoon.

Geld

 • Zorg dat u genoeg financiële middelen heeft om onverwachte situaties tijdens uw reis op te vangen (denk aan extra kosten bij vertraging, hogere kosten voor verblijf en vervoer).
 • Neem meerdere betaalmiddelen mee naar Cyprus, zoals een pinpas of creditcard én voldoende contant geld.
 • Zet het telefoonnummer van uw bank in uw telefoon. U heeft het nodig als u uw bankpas wilt blokkeren in geval van verlies of diefstal.

Thuisblijvers

 • Maak van thuisblijvers geen spoorzoekers en laat ze weten wat uw reisplannen zijn.
 • Maak goede afspraken met het thuisfront over uw bereikbaarheid.
 • Geef thuisblijvers een kopie van uw reisdocumenten, vaccinatieboekje, creditcard en verzekeringsgegevens. Bewaar deze kopieën zelf ook op een veilige plek online.
 • Geef thuisblijvers ook het IMEI-nummer van uw telefoon: in geval van nood kan uw mobiele provider daarmee uw telefoon terugvinden of blokkeren. De makkelijkste manier om dit nummer te achterhalen: *#06# intoetsen op uw telefoon. Daarna verschijnt het nummer op uw scherm.
 • Zet het telefoonnummer van uw contactpersoon in geval van nood als ICE-nummer in uw telefoon. Dan kunnen hulpdiensten zonder uw telefoon te hoeven ontgrendelen, contact opnemen met deze persoon.
 • Lees hoe u een ICE-nummer instelt.

Niet meenemen naar Nederland

Veiligheidsrisico's

Let op: De Nederlandse ambassade kan vanwege de opdeling van het eiland slechts in beperkte mate consulaire bijstand verlenen in het noorden van Cyprus.

Groen: geen bijzondere risico's

De veiligheidsrisico’s in Cyprus zijn vergelijkbaar met die in Nederland. Let op uw eigendommen en laat deze niet onbeheerd achter.

'Turkse Republiek van Noord-Cyprus'

De Republiek Cyprus ligt op het hele grondgebied van het eiland Cyprus. Sinds de inval door het Turkse leger in 1974 heeft de regering van de Republiek Cyprus echter geen zeggenschap meer over het noorden van het eiland.In het noorden is de ‘Turkse Republiek van Noord-Cyprus’ uitgeroepen. Deze is alleen door Turkije erkend.

De regering van de Republiek Cyprus is gevestigd in de hoofdstad Nicosia. Deze regering is door de internationale gemeenschap erkend.

Terrorisme

Het risico op een terroristisch aanslag in Cyprus is laag. Toch blijft de kans op een terroristische aanslag aanwezig. Blijf alert op plaatsen waar veel mensen zijn.

Criminaliteit

In Cyprus komt zware criminaliteit voor vooral binnen de georganiseerde misdaad. Houd rekening met zakkenrollers en diefstal, vooral op drukke plekken. Bezoek geen afgelegen straten, wijken of parken.

Neem voor uw veiligheid voorzorgsmaatregelen:

 • Let goed op uw geld en bezittingen. Draag geld, creditcards en andere waardevolle documenten onopvallend op uw lichaam (bijvoorbeeld in een daarvoor geschikt dun tasje of riem onder uw kleding).
 • Draag geen opvallende sieraden, horloges, juwelen of camera’s.
 • Bewaar uw paspoort, vliegticket en geld dat u niet direct nodig heeft op een veilige plek.
 • Zorg dat u een kopie van uw paspoort of ID-kaart bij u heeft.
 • Bied geen verzet bij een overval of beroving. Verzet leidt vaak tot (meer) geweld.

Bent u overvallen of beroofd? Of is u iets anders overkomen? Doe altijd aangifte bij de lokale autoriteiten.

Drugs

Het bezit, gebruik en verhandelen van drugs is in Cyprus verboden en wordt streng bestraft. Dit geldt ook voor softdrugs.

Militaire zones

Het betreden van militaire zones is strafbaar. U riskeert een boete en/of een celstraf.

Lhbtiq+

Uitingen van liefde in het openbaar tussen heteroseksuele koppels, maar ook tussen lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, intersekse personen, queers en personen die hun gender of seksualiteit anders benoemen (lhbtiq+) worden niet algemeen geaccepteerd in Cyprus. Houd hier rekening mee.

Bosbranden

Door langdurige droogte kunnen bosbranden ontstaan. Volg het lokale nieuws voor de laatste ontwikkelingen.

Aardbevingen

Cyprus ligt in een aardbevingsgevoelig gebied.

 • Volg de berichten in de lokale media.
 • Informeer vooraf naar de situatie in het gebied waar u naartoe wilt reizen.
 • Lees informatie op de website van het USGS Earthquake Hazards Program (informatie in het Engels).
 • Volg altijd de adviezen van de lokale autoriteiten op.

Gezondheid

Gezondheidszorg

Over het algemeen is de gezondheidszorg in Cyprus vergelijkbaar met die in Nederland. De meeste artsen spreken Engels.

Reisvaccinaties

GGD-app

Op reis kunt u ziek worden of last krijgen van gezondheidsklachten als diarree, bijtwonden of een zonnesteek. Download de app GGD reist mee. Daarin leest u onder andere wat u kunt doen in deze situaties.

Medicijnen

Gebruikt u medicijnen?

 

Verkeer

Wegverkeer

Kijk voor meer informatie over de verkeersveiligheid in Cyprus op de website van de ANWB.

Gerelateerde vakanties

8.4
8.8
€ 56,88