Curacao Marriott Beach Resort 5 sterren

Hotel in Piscadera Baai, Curaçao

beoordeling
8.7 - Geweldig

Over deze vakantie

Welkom op Curacao! Bij Curacao Mariott Beach Resort ga je dé vakantie beleven waar je al die tijd al naar verlangde. Want wat een fijne plek is dit! Je loopt met een smoothie in je hand zó het witte zandstrand op of je neemt een verfrissende duik in één van de zwembaden. Heel fijn hier ontspan je in Marriott luxe, maar wel met een heerlijke Caribische sfeer. Borrelen of een hapje eten met eindeloos uitzicht op zee. In je kamer heb je alle ruimte om te relaxen. En boek je een zeezichtkamer, dan trakteert het resort je op een uitzicht om bij weg te dromen. En dat iedere vakantiedag opnieuw. Dat is hoe een vakantie eruit moet zien toch?

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Logies
incl.
€ 290.5 /dag
tui
LG
incl.
€ 168.11 /dag
tui
€ 116.33 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Over de regio

Piscadera Baai

Piscadera Bay is een populaire toeristische bestemming in Curaçao, vanwege de mooie stranden en het heldere water. Er zijn diverse hotels en resorts te vinden in deze baai, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Piscadera Bay is ook een geliefde plek onder duikers, vanwege de vele schitterende onderwaterwereld die hier te bewonderen is.

Curacao

Curacao

Curacao is een tropisch eiland dat ligt in het zuiden van de Caribische Zee. Het eiland is bekend om zijn witte stranden, helderblauwe waters en tropische sfeer. Curacao heeft ook een rijke cultuur, met Afrikaanse, Amerikaanse, Europese en Caraïbische invloeden. Er zijn talloze bezienswaardigheden op het eiland, zoals musea, koloniale gebouwen, forten en natuurreservaten. Curacao is een populaire toeristische bestemming, met veel hotels, restaurants en resorts.

Curaçao

Curaçao

Curaçao is een tropisch eiland in de Zuidelijke Caraïben, vooral bekend om zijn witgekalkte huizen enpastelkleurige gebouwen. Het eiland biedt een scala aan activiteiten, zoals snorkelen en duiken in het heldere water, wandelen langs de kust en het bezoeken van de historische stad Willemstad. Curaçao is ook een populaire bestemming voor zonliefhebbers, dankzij de prachtige stranden met wuivende palmettopalmen en het aangename klimaat.

Faciliteiten en eigenschappen

Bar Duikschool Entertainment Fitness Restaurant Roomservice Volleybal, Zwembad Kinderen toegestaan Kindvriendelijk Zwembad

Reisadvies naar Curaçao

Reist u naar Curaçao? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Curaçao

Download de kaart (PDF, 187 kB)

Actueel

Sinds begin 2024 heeft Curaçao te maken met een uitbraak van dengue (knokkelkoorts). Bescherm u goed tegen muggenbeten. Lees meer over dengue op de website van de GGD.

Criminaliteit

Op Curaçao komt kleine criminaliteit voor. Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag op Curaçao geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. U kunt een zware straf krijgen.

Gedwongen prostitutie

Op Curaçao komt gedwongen prostitutie voor. Slachtoffers worden ook wel ‘trago-meisjes’ genoemd. Dit zijn vooral migranten zonder geldige verblijfstitel. Gedwongen prostitutie is verboden. Ook als u gebruikmaakt van deze diensten kunt u een zware straf krijgen.

Lhbtiq+

Bent u een lhbtiq+ persoon? En wilt u naar Curaçao reizen? De wetten en de gebruiken in dit land tegenover lhbtiq+ personen zijn vergelijkbaar met die van Nederland. Lees de tips op de pagina Kan ik veilig reizen als lhbtiq+ persoon? om risico’s te verkleinen.

In geval van nood

Lokale hulpdiensten

Heeft u direct hulp nodig op Curaçao? Neem contact op met de lokale hulpdiensten:

  • Algemeen alarmnummer (politie): 911
  • Ambulance: 912
  • Huisartsenpost Curaçao (urgent in de avond of nacht): +599 94 62 92 52

Nood- of crisissituatie

  • Bent u op Curaçao en bent u in nood? Bijvoorbeeld: u bent opgenomen in het ziekenhuis, of u bent bestolen. Lees wat u kunt doen in geval van nood.
  • Komt u in een crisissituatie terecht (zoals politieke onrust, een terroristische aanslag of natuurgeweld)? Lees wat u kunt doen in een crisissituatie.
  • Laat uw familie/vrienden weten hoe het met u gaat.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten.
  • Maakt u een georganiseerde reis? Houd contact met uw reisorganisatie.
  • Heeft u hulp nodig? Neem contact op met uw reisverzekeraar of met de Nederlandse Vertegenwoordiging in Willemstad.

Geen Nederlandse ambassade op Curaçao

Er is geen Nederlandse ambassade op Curaçao. Neem in geval van nood contact op met de Nederlandse Vertegenwoordiging in Willemstad.

De Nederlandse Vertegenwoordiging biedt hulp bij nood aan Nederlanders (met Nederlands paspoort) die in een gemeente in Europees Nederland staan ingeschreven.