Sol Nessebar Bay en Mare 4 sterren

Hotel in Nessebar, Bulgarije

beoordeling
6.6 - Oké

Over deze vakantie

In het mooie badplaatsje Nessebar ligt het 4-sterrenhotel Sol Nessebar Bay en Mare, perfect voor het hele gezin! Dit grote hotel bevindt zich op een paar stappen lopen van het strand en heeft een geweldig waterpark met heel veel zwembaden en meerdere gave waterglijbanen. Zo staat waterpret zeker op de planning, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. Geniet hier verder van de uitgebreide all inclusive formule, ontspan op een ligbedje en doe gezellig mee aan de leuke sportwedstrijden. Zin in een fantastische vakantie in Bulgarije? Boek dan jouw vakantie naar het Sol Nessebar Bay en Mare hotel en beleef de time of your life!

Deze vakantie boeken

prijsvrij
All-inclusive
incl.
€ 82.38 /dag
tui
All-inclusive
incl.
€ 97.13 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Servicetype: All-inclusive
Stad: Nessebar
Regio: Burgas
Land: Bulgarije

Over de regio

Nessebar

Nessebar

Nessebar is een kuststad in Bulgarije en staat bekend om zijn historische monumenten die dateren uit de 13e eeuw. De stad is een populaire toeristische bestemming vanwege de prachtige stranden, het warme klimaat en de vele restaurants en bars. Er is ook een levendige nachtlevenscene.

Burgas

Burgas

Burgas is de tweede grootste stad in Bulgarije, gelegen aan de Z Black Sea. Het is een populaire toeristische bestemming vanwege het aangename klimaat, de vele stranden en de historische bezienswaardigheden. In de stad zijn diverse musea, parken en restaurants te vinden.

Bulgarije

Bulgarije

Bulgarije is een land in het zuiden van Europa en grenst aan de Zwarte Zee. Het land heeft een rijke geschiedenis en culturele erfenis, en biedt een scala aan toeristische attracties. De belangrijkste steden in Bulgarije zijn Sofia (de hoofdstad), Plovdiv, Varna en Burgas. Sofia is een historische stad met een rijke culturele erfenis, Plovdiv is een belangrijk cultureel en economisch centrum, Varna is een populaire toeristische bestemming met een unieke sfeer en Burgas is een levendige havenstad met een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden.

Faciliteiten en eigenschappen

, Bar Discotheek Entertainment Fietsverhuur Fitness Restaurant Sauna Sauna, Speeltuin Stoombad, Supermarkt Tennis Tuin Volleybal Zwembad Kinderen toegestaan Kindvriendelijk Zwembad

Reisadvies naar Bulgarije

Reist u naar Bulgarije? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Bulgarije

Download de kaart (PDF, 204 kB)

Terrorisme

In Bulgarije is geen acute dreiging van terrorisme. Maar net zoals in veel andere landen, kan ook hier een terroristische aanslag plaatsvinden. Wees alert op drukke plaatsen en volg altijd de aanwijzingen van de lokale autoriteiten.

Criminaliteit

Houd rekening met zakkenrollers en diefstal, vooral op drukke plekken. Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in Bulgarije geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. In Bulgarije zijn straffen zwaarder dan in Nederland.

Lhbtiq+

Bent u een lhbtiq+ persoon? En wilt u naar Bulgarije reizen? U kunt daar te maken krijgen met discriminatie en agressie. Niet iedereen heeft een positieve houding tegenover uw seksuele voorkeur of identiteit. Lees de tips op de pagina Kan ik veilig reizen als lhbtiq+ persoon? om risico’s te verkleinen.

Lange gevangenisstraf voor seks met minderjarigen

U mag in Bulgarije geen seks hebben met iemand jonger dan 18 jaar. Ook niet als de minderjarige dit zegt te willen. U bent dan strafbaar. En u kunt hiervoor een lange gevangenisstraf krijgen. Het is moeilijk om iemands leeftijd te schatten. U kunt om een identiteitsbewijs vragen. Maar let op: dit kan vervalst zijn.

Demonstraties

In Bulgarije zijn regelmatig demonstraties, vooral in de hoofdstad Sofia. Vermijd deze bijeenkomsten. Wilt u weten waar demonstraties zijn? Vraag om informatie bij uw hotel of volg het nieuws via (lokale) media.

Gerelateerde vakanties

7.6

Alba

hotel & appartement
4 sterren
€ 46,88