Wanapa Lodge 3.5 sterren

hotel & appartementen in Lac Bay, Bonaire

beoordeling
9.4 - Uitmuntend

Over deze vakantie

Een eitje tikken op de Sabal Palm veranda van Landhuis Wanapa, hoe fijn is dat! Aan de rand van Bonaires mangrovebossen pronkt dit gele resort. De gastvrouw verwelkomt je met open armen. Met het natuurreservaat van Lac Bay om haar heen is het hier een oase van rust. Vanuit hier spot je knalroze flamingo's. Plons in het verkoelende zwembad van 15 meter lang. Heerlijk dineren kan hier ook, want zo'n twee keer per week is er een thema avond. Met een koel drankje in de hand is een praatje met de internationale buurman zó gemaakt. Over de kolibries in de tuin, over de ruige mountainbiketocht van vandaag of over de dappere windsurfpoging bij Sorobon. En als je daarna je bed induikt, is de stilte om je heen oorverdovend. Wanapa Resort verwelkomt je met open poorten, bon bini op Bonaire!

Deze vakantie boeken

tui
€ 130.78 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: hotel & appartement
Stad: Lac Bay
Regio: Bonaire
Land: Bonaire

Over de regio

Lac Bay

Lac Bay is een kleine baai aan de oostkust van het eiland Bonaire. Het is een populair toeristisch gebied, vanwege de rustige wateren en het prachtige uitzicht op de kustlijn. Lac Bay biedt ook toegang tot een aantal koraalriffen, waardoor het een perfecte plek is voor snorkelers en duikers.

Bonaire

Bonaire

Bonaire is een klein eiland in het zuiden van de Caraïbische Zee. Het eiland is ongeveer 84 vierkante kilometer groot en heeft ongeveer 18.000 inwoners. Bonaire is een van de drie eilanden die samen het land Nederlandse Antillen vormen. Het eiland is bekend om zijn prachtige onderwaterwereld en schelpenstranden. Er zijn vele hotels, restaurants en winkels op het eiland.

Bonaire

Bonaire

Bonaire is een klein eiland in de zuidelijke Caribbean, voor de kust van Venezuela. Het eiland heeft een droge, woestijnachtige sfeer en is bekend om zijn mooie onderwaterwonderen. Divers komen hier van over de hele wereld om de kleurrijke koraalriffen en weldadige rust te ervaren. Andere toeristen komen naar Bonaire om te genieten van het weer, het eten en de ongedwongen sfeer.

Gerelateerde vakanties

9
€ 99,22
8.8
8.8
€ 99,89