Sorobon Beach & Wellness Resort 3 sterren

hotel in Lac Bay, Bonaire

beoordeling
7 - Oké

Over deze vakantie

Warm door ons aanbevolen: Sorobon Beach & Wellness Resort op Bonaire, te midden van rust en ruimte. En dat heeft alles te maken met het tropische plaatje waar je hier in terecht komt. Vanuit je eenvoudig ingerichte bungalow loop je zó het strand op. Ze noemen dit ook wel het mooiste strand van het eiland. Geen wonder, met dit uitzicht over de azuurblauwe en ondiepe baai. Het unieke Lac Bay is perfect voor families, want het water komt nergens hoger dan je knieën. Dat betekent blije kids, hier kun je namelijk vissen kijken met je voeten op de zeebodem. Ook actieliefhebbers komen hier aan hun trekken: Sorobon is een populaire stek onder windsurfers dankzij de constante oostenwind. Op het resort vind je surfschool Dunkerbeck Pro Center, waar je alle benodigde faciliteiten vindt voor zowel beginners als gevorderden. Hier ervaar je het ultieme vakantiegevoel!

Deze vakantie boeken

tui
LO
incl.
€ 205.33 /dag
tui
€ 130.00 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Lac Bay
Regio: Bonaire
Land: Bonaire

Over de regio

Lac Bay

Lac Bay is een kleine baai aan de oostkust van het eiland Bonaire. Het is een populair toeristisch gebied, vanwege de rustige wateren en het prachtige uitzicht op de kustlijn. Lac Bay biedt ook toegang tot een aantal koraalriffen, waardoor het een perfecte plek is voor snorkelers en duikers. bron: wikipedia e.a.

Bonaire

Bonaire

Bonaire is een klein eiland in het zuiden van de Caraïbische Zee. Het eiland is ongeveer 84 vierkante kilometer groot en heeft ongeveer 18.000 inwoners. Bonaire is een van de drie eilanden die samen het land Nederlandse Antillen vormen. Het eiland is bekend om zijn prachtige onderwaterwereld en schelpenstranden. Er zijn vele hotels, restaurants en winkels op het eiland. bron: wikipedia e.a.

Bonaire

Bonaire

Bonaire is een klein eiland in de zuidelijke Caribbean, voor de kust van Venezuela. Het eiland heeft een droge, woestijnachtige sfeer en is bekend om zijn mooie onderwaterwonderen. Divers komen hier van over de hele wereld om de kleurrijke koraalriffen en weldadige rust te ervaren. Andere toeristen komen naar Bonaire om te genieten van het weer, het eten en de ongedwongen sfeer. bron: wikipedia e.a.

Faciliteiten en eigenschappen

, Bar Restaurant Speeltuin Tuin Windsurfen, Kinderen toegestaan

Gerelateerde vakanties

8.8
€ 99,22
8.8
€ 99,33
8.7
€ 99,11