Red Palm Village 3 sterren

appartement in Lac Bay, Bonaire

beoordeling
7.8 - Goed

Over deze vakantie

Op Bonaire leef je buiten en Red Palm Village is dé plek om dit te doen. De Nederlandse eigenaren heten je van harte welkom in hun anders-dan-anders concept: de eerste glamping op Bonaire met stoere shutter lodges. Als je de kamerbrede shutters 's ochtends openschuift, haal je buiten naar binnen. Iedere lodge heeft alle gemakken van thuis. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. Als gast merk je het verschil niet, het milieu des te meer. Wie eropuit wil trekken, pakt de huurauto. Een kronkelweg loodst je zo door het beschermde natuurgebied Lac Bay naar de stranden van Sorobon. Hier is het heerlijk surfen, snorkelen of chillen. En perfect voor de kids door het langzaam aflopende strand. Ook op je vakantieadres lonkt het zwembad. Hier is het leven bon.

Deze vakantie boeken

tui
LG
incl.
€ 97.33 /dag
tui
€ 83.22 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Appartement
Stad: Lac Bay
Regio: Bonaire
Land: Bonaire

Over de regio

Lac Bay

Lac Bay is een kleine baai aan de oostkust van het eiland Bonaire. Het is een populair toeristisch gebied, vanwege de rustige wateren en het prachtige uitzicht op de kustlijn. Lac Bay biedt ook toegang tot een aantal koraalriffen, waardoor het een perfecte plek is voor snorkelers en duikers. bron: wikipedia e.a.

Bonaire

Bonaire

Bonaire is een klein eiland in het zuiden van de Caraïbische Zee. Het eiland is ongeveer 84 vierkante kilometer groot en heeft ongeveer 18.000 inwoners. Bonaire is een van de drie eilanden die samen het land Nederlandse Antillen vormen. Het eiland is bekend om zijn prachtige onderwaterwereld en schelpenstranden. Er zijn vele hotels, restaurants en winkels op het eiland. bron: wikipedia e.a.

Bonaire

Bonaire

Bonaire is een klein eiland in de zuidelijke Caribbean, voor de kust van Venezuela. Het eiland heeft een droge, woestijnachtige sfeer en is bekend om zijn mooie onderwaterwonderen. Divers komen hier van over de hele wereld om de kleurrijke koraalriffen en weldadige rust te ervaren. Andere toeristen komen naar Bonaire om te genieten van het weer, het eten en de ongedwongen sfeer. bron: wikipedia e.a.

Faciliteiten en eigenschappen

Bar, Zwembad Kinderen toegestaan Zwembad

Gerelateerde vakanties

8.8
€ 99,22
8.8
€ 99,33
8.7
€ 99,11