Zonvakantie naar Ca'n Ribera Rural Hotel by Zafiro - inclusief huurauto in Spanje*

Zonvakantie naar Muro, Spanje

€794,00

Bestemming: Muro, Spanje
Aantal sterren: Aantal sterren
Aanbieder: Sunweb

Deze vakantie boeken
De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.

Ca’n Ribera Rural Hotel by Zafiro is een schilderachtig Secrets adresje midden in het dorpje Muro. De kamers zijn modern ingericht, terwijl authentieke details zijn behouden, een prachtig gezicht! Op dit plekje kun je het drukke thuisleven even helemaal vergeten en op je gemak genieten van een heerlijke vakantie.

Ca’n Ribera Rural Hotel by Zafiro heeft genoeg faciliteiten om te ontspannen. Er is een knus terras op het dak van het hotel, een fijne plek om te zonnen en even weg te dommelen. Het kleine zwembad is perfect voor een frisse duik en je hebt hier ook nog eens een prachtig uitzicht over het dorpje. Alsof dat niet genoeg is, wordt er in het à-la-carterestaurant ook nog eens voor heerlijk eten gezorgd.

Een dagje erop uit? Op Mallorca is zoveel te zien, je komt echt tijd te kort. Een bezoek aan de hoofdstad is een must, hier kun je jezelf uren vermaken. Het eiland heeft ook tal van pittoreske plaatsjes. Bijvoorbeeld Valdemossa, waar vele bloemen de straatjes sieren, of Soller, waar je met de oude tram door het stadje kunt rijden. Het oorspronkelijke centrum van Alcudia is ook bijzonder om te bezoeken. Kun je daarna lekker naar het strand in deze levendige plaats.

Type vakantie

Land

Regio

Plaats

Accommodatie

Aantal sterren

Aanbieder

Laatste update: 14 april 2020