Portugal

Last minute Portugal

Portugal is het land waar je veel kunt meemaken. Er zijn genoeg mooie plekken in Portugal. Er zijn monumenten die een duidelijk historie duiden. Je hebt ook heerlijk eten waarvan je zeker zult smullen. In Portugal heb je een plaats waar je kunt wandelen tussen zoveel bloemen. Een groot stuk zit bedekt met kleurrijke bloemen. Er is een plek bij het stuwmeer die Portugal uniek maakt. De sterrenhemel is duidelijk te zien. Het is romantiek om met je partner naar daar te gaan. Onder de sterrenhemel de leukste momenten beleven.

Resultaat 1–12 van de 41 resultaten wordt getoond

Portugal heeft bijzondere hoge torens die de verdediging aanduiden. Er zijn ook nog bijzondere kerken in Portugal. Eenmaal in Portugal is het handig om de stranden te bezoeken, want ze zijn erg mooi. Witte strand en ook nog dolfijnen die je kunt spotten. Daarnaast heb je ook grotten waarin je een wandeling kunt maken. In Portugal is het ook feesten geblazen.

Als men eenmaal aan het feesten is hier dan stopt het niet. Het wordt altijd leuk. Een land waar zowel jongeren en ouderen van kunnen genieten. Je kunt ook met een groep gaan. De oudste universiteit heeft een unieke architectuur. Er zit een groot geschiedenis schuil aan deze gebouw. Moerassen zijn ook aanwezig samen met zoutpannen. Een land waar je veel kunt zien.