Marokko

Last minute Marokko

Marokko is een land waar je veel historie hebt. Het is een land met een vreemd cultuur, maar natuurlijk nog steeds leuk. De steden in Marokko zijn apart vanwege hun bouwwerken, het is gemaakt van rode leem daarom dat het ook de rode stad wordt genoemd. In Marokko vind je de grootste Marktplein met veel verkopers, straatartiesten en verhalenvertellers. Dit alles heb je zeker nodig tijdens je vakantie in Marokko. Niets kan het leuker maken dan een vakantie naar Marokko. In Marokko heb je veel paleizen, religieuze monumenten en de Koranschool. Er is hier zelfs een moskee met een hele hoge toren.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Marokko is het land waar je telkens weer iets leuk tegenkomt. Zo heb je een ander stad van de fonteinen moskeeën, paleizen, terrassen en tuinen. De mensen in Marokko leven van landbouw en toerisme. Toerisme ja dat klopt, maar daarom hebben ze ook zoveel bezienswaardigheden aan te bieden.

In Marokko heb je de Sahara waar je met een kameel tochten kunt maken. Echt een avontuur om dit te beleven. In Marokko is de kameel nog steeds het populairste vervoersmiddel. Maar durf je dit niet dan kun je ook in een jeep. Eenmaal in Marokko kun je ook een leven als de berbers meemaken door te overnachten in de woestijn met kampen. Een hele unieke belevenis.