Kaapverdië

Last minute Kaapverdië

In Kaapverdië kun je hele leuke activiteiten meemaken. Denk maar de vulkaan die hier voorkomt en steeds rook uitblaast. Het heeft mooie bergen en blauwe meren. Een plaats waar je helemaal op je gemak voelt. Wil je ontspannen dan kan dat in de muziekcafés met heerlijk drank naar jouw keus. In Kaapverdië heb je weer een ander cultuur, maar je kunt er zeker uit leren. In Kaapverdië vind je verschillende soorten eilanden. Allemaal uniek in zijn soort. In Kaapverdië heb je ook de mogelijkheid om zelf met de auto de plaatsen te bezoeken.

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

De wegen zijn goed en toegankelijk. In Kaapverdië is het verblijf heel exotica met de luxe hotels en gelegenheden. De landschappen zijn rustgevend wanneer je ernaar kijkt en je mag ook een wandeling maken. De geschiedenis van Kaapverdië kun je ook te weten komen eenmaal je hier komt. Want er zijn Afrikaanse en Portugese cultuur aanwezig.

In Kaapverdië heb je genoeg boetieks en winkels waar je kunt gaan shoppen. De spullen zijn uniek. Je kunt het ook als cadeau meenemen voor een ander weer terug naar huis. Het volk hier is vriendelijk en ontvangt je met een warme lach. Je kunt je vrijblijvend thuis voelen met deze mensen. Er zijn veel traditionele spullen om mee te nemen naar huis. En dat alles alleen in Kaapverdië.