Last minute Gambia

Gambia is het land waar je kunt genieten van het mooie natuur en cultuur, ook de stranden zijn aantrekkelijk. Er zijn genoeg plaatsen in Gambia waar je op je gemak kunt voelen. Wil je meeleven in Gambia dan kun je gaan naar het markt of haven. Het is druk hier en je kunt veel ervaren. Er is ook nog een stad waar je meer dan honderd krokodillen hebt in het water, verder kun je in Gambia ook terrassen en genieten van de restaurants.

In Gambia vind je ook van de botanische tuinen die je geheel tot rust brengen. In Gambia kun je op het strand ook souvenirtjes kopen, het is net een klein marktje, maar wat vooral leuk is als toerist dat je in de avond nog meer zult genieten, want het wordt omgetoverd in een nachtclub. In Gambia kun je ook een rondleiding krijgen in het nationale park met veel dieren die je niet eerder hebt gezien.

In Gambia zijn er veel markten, ze zijn vooral in de smalle stegen te vinden. Dus het is geadviseerd om een gids te raadplegen anders verdwaal je nog hier. In Gambia kun je genieten van het Afrikaans cultuur, zo heb je de vissersdorpen waar de vissersboten aanmeren met vers vis. Zelfs in Gambia heb je ook een museum waar je kunt zijn als toerist.