Egypte

Last minute Egypte

Wil je naar een plek waar er unieke oudheid bouwwerken zijn, dan is het Egypte waarvoor je kunt kiezen. In Egypte kun je de piramide die je altijd op tv zag eindelijk van dichtbij bewonderen. Je kunt hier tochten maken door de woestijn en de tempels en moskeeën bezoeken. Het zijn er veel, want de bevolking van Egypte is ook groot. In Egypte kun je de meest exotische spullen kopen en van het meest lekkerste eten smullen. Er zijn ook bepaalde gebieden waar je veel van de oudheid kunt bewonderen met een fietsentocht.

Enig resultaat

In plaats van lopen kun je met de fiets, dit wordt nog leuker. Wil je ook duiken in het warme weer dan is dit zeker mogelijk. De stranden in Egypte zijn aantrekkelijk voor duikers en snorkelaars. In Egypte kun je ook gaan varen op de langste rivier, de Nijl. Met de nijlcruise kom je nog meer te weten over de cultuur in Egypte.

In Egypte heb je ook museums die je kunt bezoeken. Er zijn ook tempels van de oudheid waar je aan de muren symbolen ziet. Al deze symbolen hebben betekenissen. In het museum zie je ook verschillende schatten en mummies van de oudheid. Je trip naar Egypte is niet compleet als je het graf tombe niet hebt bezocht. Dit hoort er zeker bij. Als je moe bent van de dag kun je lekker gaan ontspannen in een bar en genieten van het lekker eten.