Home>Last minute>Dominicaanse Republiek

Last minute Dominicaanse Republiek

Hou je van het strandleven? In het Dominicaans Republiek kun je genieten van de witte stranden en helderblauwe zee. Je kunt ook gaan genieten van de sprookjes natuur met de mooiste waterval. Het water van het strand is zo helder dat je kunt snorkelen erin. Het is helemaal niet gevaarlijk. Nog een leuk ding die je kunt gaan doen is vogels spotten. Als je een natuurliefhebber bent dan kun je genieten in het park met de heuvelachtige landschap. Je kunt in het Dominicaans Republiek ook koloniale gebouwen spotten, omdat het land van Columbus is.

In Dominicaans Republiek heb je vele watervallen. Het wordt hier pas leuk als je gaat klimmen op de watervallen dat is pas echt avontuur. Wil je ontspannen in de avond dat kan met de vele rum en sigaret. Het verblijf in het hotel is leuk. Interessant en mooi met een zwembad. Een prachtig fauna vind je in Dominicaans Republiek met schildpadden, walvissen en dolfijnen. Er is ook kans om dolfijnen te spotten.

Een mooie woud met mangrove en rotsen met tekeningen. Heel aantrekkelijk. Echt wel alles is leuk hier. Het eten is ook verrukkelijk. Een prachtig land om ook met je partner alleen te komen. Maar de mogelijkheid is er om met je familie te genieten. Er is genoeg te doen voor eenieder.