Curaçao

Last minute Curaçao

Curaçao is een veel bezocht eiland. Als je eenmaal hier bent wil je niet meer weg. Alle stres van de harde week verdwijnen in 1 keer. Langs de straten van Curaçao vind je hele mooie geschilderde muren. Je loopt langs met een vrolijk humeur. De keuken van Curaçao is bekend om zijn vis. De boten varen langs je tafel en geven het vis meteen af in de keuken. Helemaal vers klaargemaakt op je bord. Nou dit is pas uniek. Langs het water eten met lekker wind die waait. Dit maakt je vakantie helemaal compleet. Het water in Curaçao is helder. Je kunt erin zwemmen, plonzen of duiken, samen met de mooie koraalvisjes heb je pret.

Toont alle 7 resultaten

Curaçao is zo rustgevend waardoor het ook de ideale plaats is om aan yoga te doen. De mensen hier geven ook yogalessen. Je kunt ongestoord verder gaan met yoga en brunchen. De lekkerste cocktail vind je ook in Curaçao. Langs het strand ontspannen met een glaasje cocktail maakt, jou dag compleet. Snorkelen mag je zeker niet missen in dit helder water.

Bekijk de onderwereld met alle plezier. In Curaçao kun je ook in het woestijn gaan rijden. Je vind hier de grootste cactussen en aloëvera. In Curaçao heb je mogelijkheid tot veel dingen. Kom met je groep naar Curaçao om een onvergetelijke tijd te doorbrengen.