Last minute Cuba

Wil je graag naar Cuba? Cuba is het land die bekend is vanwege zijn strand, steden en natuur. Cuba heeft iets die andere landen nog niet hebben dat zijn de regentonnen. De regentonnen zijn geplaatst om water op te vangen, zodat er in de droge tijd genoeg water is voor eenieder. Hele lieve bevolking die langs de smalle straatjes wonen. Cuba heeft voor veel dingen een reden. Zo geld voor de smalle straatjes om vroeger de piraten te laten verdwalen, het vormt een doolhof, erg uniek.

In Cuba kun je ook de pleinen bezoeken en bronzen beelden bewonderen van een bekende kunstenaar. Cuba is ook een land waar de woningen kleurrijk zijn. De stranden zijn mooi vanwege de palmbomen en al het wit. De stranden zijn omgeven door de mangrove en moerasgebied. Al ben je geen natuurliefhebber. Je voelt je zeker goed op het strand van Cuba.

Er is ook nog een havenstad in Cuba die je kunt bezoeken, hierin heb je hele mooie huizen en ook nog een paleis. Als je hier komt, voel je meteen koninklijk. Naast dit alles zijn er ook dorpjes en stadjes. Je kunt ook goed shoppen hier. Er zijn winkels met hele leuke spullen. Deze kun je zeker meenemen naar huis als aandenker. Cuba is geschikt voor een familiestrip, maar als je alleen wilt gaan dan is het ook mogelijk.