Hotel Limak Limra - Winterzon

Zonvakantie naar Kemer, Turkije

va €67,88 p/d

8/10
Reis: 35 uur (3418 km) 3 uur 37 min (AMS > AYT)
  • Groots opgezet met schitterende tuin
  • Meerdere zwembaden met glijbanen
  • Heerlijke buffetten en à-la-carte restaurants
Deze vakantie boeken
€67,88Boeken
€74,50Boeken
De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.

Bij het luxe Hotel Limak Limra ligt het goudgele kiezelstrand pal voor de deur. Al wandelend door de schitterende groene tuin kun je hier dus al snel je handdoek op één van de ligbedjes neerleggen en een duik nemen in de helderblauwe zee. Wanneer je een bezoekje aan het centrum van Kemer wilt brengen kan dat makkelijk met een kort ritje met de dolmus (een kleine bus).Hoewel het hotel groots opgezet is, is hier altijd wel een rustig plekje om te relaxen. In de tuin, met onder andere palm- en sinaasappelbomen,zijn talloze schaduwrijke plekjes te vinden. Maar er is natuurlijk ook genoeg plek om een lekker kleurtje op te doen in de zon. Bijvoorbeeld aan één van de zwembaden, waar je meerdere leuke glijbanen kunt vinden, voor jong en oud.Luieren in de zon is natuurlijk heerlijk, maar voor wie graag iets actiever bezig is zijn er genoeg activiteiten om je uit te leven. Sla een balletje op de tennisbaan of duik even het fitnesscentrum in. Na al die inspanning is een weldadige massage in het wellnesscenter misschien wel een goed idee…Culinair genieten is voor veel mensen belangrijk op vakantie, en dat begrijpen ze in Limak Limra. De buffetten zijn gevarieerd en uitgebreid en er zijn twee à-la-carte restaurants. Zo kun je onder andere de Turkse keuken proberen in Kazanrestaurant en van heerlijke Italiaanse gerechten genieten in restaurant Ponte Vecchio.

 

Type vakantie

Land

Regio

Plaats

Accommodatie

Aantal sterren

Servicetype

,

Waardering

Over de regio

Turkse Rivièra
De Turkse Rivièra, in de volksmond ook wel de Turquoise Kust genoemd, is een gebied in het zuidwesten van Turkije dat de provincies Antalya en Mu?la omvat, en in mindere mate Ayd?n, het zuiden van Izmir en het westen van Mersin. De combinatie van een gunstig klimaat, warme zee, bergachtig landschap, fijne stranden langs meer dan 1000 km kustlijn langs de Egeïsche en Middellandse Zee, en overvloedige natuurlijke en archeologische bezienswaardigheden maakt dit stuk van Turkije's kustlijn een populaire nationale en internationale toeristische bestemming. Onder de archeologische bezienswaardigheden zijn twee van de zeven wereldwonderen van de oude wereld: De ruïnes van het Mausoleum van Maussollos in Halicarnassus; en de Tempel van Artemis in Efeze. De Turkse Rivièra is ook de thuisbasis van de internationaal bekende Blue Voyage (ook bekend als Carian Cruise), waarbij deelnemers een week lang een tocht kunnen maken aan boord van de lokale gulet-schoeners naar oude steden, havens, tombes, mausolea en stranden in de kleine baaien, bossen en beken die aan de Turquoise kust liggen. De kustlijn wordt beschouwd als een culturele schat die achtergrond biedt over een fascinerende mix van feitelijke en mythologische personen, conflicten en gebeurtenissen, en is vaak genoemd in de folklore van verschillende culturen door de geschiedenis heenbron: wikipedia
Turkije
Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een land dat een brug slaat tussen Europa en Azië. Het grenst in het noordwesten aan Griekenland en Bulgarije, in het noorden aan de Zwarte Zee, in het noordoosten aan Georgië, in het oosten aan Armenië, Azerbeidzjan en Iran, in het zuidoosten aan Irak, in het zuiden aan Syrië en de Middellandse Zee, en in het westen aan de Egeïsche Zee. Turken vormen de overgrote meerderheid van de bevolking van het land en Koerden vormen de grootste minderheid. De hoofdstad van Turkije is Ankara en de grootste stad en het financiële centrum is Istanbul. Het huidige Turkije was een van de vroegste permanent bewoonde gebieden ter wereld en was de thuisbasis van belangrijke neolithische vindplaatsen zoals Göbekli Tepe, en werd bewoond door oude beschavingen, waaronder de Hattische en Anatolische volkeren. De hellenisatie begon in het gebied ten tijde van Alexander de Grote en ging door tot in het Byzantijnse tijdperk.bron: wikipedia
   

Beschikbare kamers

2-persoonskamer zeezicht geschikt voor 2 tot 4 personen max. 3 volwassenen zonder kinderen of 2 volwassenen met 2 kinderen (t/m 14 jaar)
1-persoonskamer zeezicht geschikt voor 1 persoon
1-persoonskamer tuinzijde geschikt voor 1 persoon
1-persoonskamer zwembadzijde geschikt voor 1 persoon
2-persoonskamer zwembadzijde geschikt voor 2 tot 4 personen max. 3 volwassenen en 1 kind t/m 14 jaar
2-persoonskamer tuinzijde geschikt voor 2 tot 4 personen max. 3 volwassenen zonder kinderen of 2 volwassenen met 2 kinderen (t/m 14 jaar)

Faciliteiten

handdoekenservice (gratis)binnenzwembad(zoet water)liftkluisje (op de kamer)lobbyeetgelegenheden: restaurantà-la-carterestaurant (reserveren noodzakelijk)italiaans restaurant (tegen bijbetalingreserveren noodzakelijk)turks restaurant (tegen bijbetalingdrinkgelegenheden: bar aantal 3lobbybarwi-fi in openbare ruimte (gratis)op de kamer (gratis)bij de receptie (gratis)login met max. 1 apparaten mogelijktechnische ondersteuning mogelijkminisupermarktkapsalonschoonheidssalonwasgelegenheiddiverse winkeltjes (binnen de accommodatie)discotheekbedlinnen inclusiefverschoning 3 keer per weekhanddoeken inclusiefverschoning 1 keer per dagdekensbabybedjekinderstoelspeeltuintuin: ligstoelen (gratis) parasol (gratis)squashbaan (tegen betaling)biljart (tegen betaling)darts (gratis)minigolf (gratis)tafeltennis (tegen betaling)duiken (tegen betaling)watersporten: gemotoriseerd (tegen betaling)niet gemotoriseerd (gratis)handdoekenservice (gratis)schoonmaak kamer 1 keer per dagkluisje op de kamer: gratisbij de receptie wordt je temperatuur gemetenin het restaurant wordt je temperatuur gemetener wordt vaker schoongemaakthet bedlinnen wordt vaker gewisseldde handdoeken worden vaker verwisseldgeen airconditioning aanweziginchecken vanaf 12:00 uuruitchecken uiterlijk om 12:00 uurreceptie openonline check-in mogelijkbeperkt aantal restaurants geopendroomservice mogelijk zonder extra kosten.afwijkende openingstijden restaurantafwijkende openingstijden barbeperkt aantal zwembaden geopendglijbanen beperkt geopendwellness beperkt geopendsauna beperkt geopendanimatie beperkt aanwezigminiclub beperkt geopendmidgetgolf beperkt geopendOfficiële classificatie: 5 sterrenreceptie (24 uur geopend)
Laatste update: 16 januari 2022