Appartementen Ionian Arches

Zonvakantie naar Gouvia, Griekenland

Prijs: zie aanbieder

7.7/10
Reis: 29 uur (2266 km) 2 uur 39 min (AMS > CFU)
  • Ontvangst met open armen
  • Zeer centraal gelegen
  • Knusse en kleurrijke uitstraling
Deze vakantie boeken
De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Boeken en meer info

Je aankomst in Appartementen Ionian Arches begint al goed; je wordt met open armen ontvangen. De appartementen zijn een goede uitvalsbasis om het bijzondere eiland te verkennen omdat het heel centraal ligt. Zo is het naar het centrum van Gouvia slechts een kwartier lopen. Hier vind je een klein strand en diverse restaurants met Griekse lekkernijen.De roze en geel gekleurde muren van de knusse appartementen, geven het geheel een zeer kleurrijke uitstraling. De imposante palmbomen die midden in verzorgde tuin staan, voegen hier ook nog eens een flinke dosis zomerkriebels aan toe. Het zwembad en de ligbedjes zien er heel uitnodigend uit voor een dagje zonnebaden en ontspannen onder de Griekse zon.Overigens is het de moeite waard om naar Corfu-Stad te gaan. Dit gaat heel gemakkelijk met de bus. Als je in de stad bent, dan moet je ook zeker een drankje doen op het Liston. Het Liston is één lange strook met veel terrassen. Alles is goed lopend te bereiken. Een aanrader zijn het oude en nieuwe fort, waarin vooral ‘s zomers concerten worden gegeven. Vroeg in de ochtend heb je hier een fantastisch uitzicht wanneer de zon op komt, of bezoek het fort juist in de avond wanneer de stad sfeervol verlicht is!

 

Type vakantie

Land

Regio

Plaats

Accommodatie

Aantal sterren

Servicetype

Waardering

,

Over de regio

Griekenland
Griekenland, officieel de Helleense Republiek, is een land in Zuidoost-Europa. In 2018 telde het ongeveer 10,7 miljoen inwoners; Athene is de grootste stad en hoofdstad, gevolgd door Thessaloniki. Griekenland ligt op het zuidelijke puntje van de Balkan, op het kruispunt van Europa, Azië en Afrika. Het deelt landgrenzen met Albanië in het noordwesten, Noord-Macedonië en Bulgarije in het noorden, en Turkije in het noordoosten. De Egeïsche Zee ligt ten oosten van het vasteland, de Ionische Zee ten westen, de Kretenzische Zee en de Middellandse Zee ten zuiden. Griekenland heeft de langste kustlijn van het Middellandse-Zeebekken en de 11e langste kustlijn ter wereld met een lengte van 13.676 km (8.498 mi), met vele eilanden, waarvan er 227 bewoond zijnbron: wikipedia
   

Faciliteiten

bij de receptie wordt je temperatuur gemetener wordt vaker schoongemaakthet bedlinnen wordt vaker gewisseldde handdoeken worden vaker verwisseldinchecken vanaf 12:00 uuruitchecken uiterlijk om 11:00 uurreceptie openonline check-in niet mogelijkrestaurant: dagmenu met keuze uit verschillende maaltijden in plaats van een buffetmaximaal aantal gasten in restaurantroomservice mogelijkOfficiële classificatie: 3 sterrentotaal aantal kamers: 12totaal aantal verdiepingen: 2klasse: comfortreceptiegeen lift aanweziglobbytelevisiehoekaccommodatie niet geschikt voor mindervalidenwi-fi in openbare ruimte (gratis)op de kamer (gratis)bij de receptie (gratis)toeristenbelasting (contant te betalen)bedlinnen inclusiefverschoning 1 keer per weekhanddoeken inclusiefverschoning 2 keer per weekschoonmaak kamer 4 keer per weekhuisdieren niet toegestaanbabybedje: gratis (op te geven bij reservering)plaats op parkeerterrein: gratiswi-fi in openbare ruimte: gratiswi-fi op de kamer: gratiswi-fi bij de receptie: gratistransferbus: transferbus stopt op een afstand van circa 100 meterkluisje bij de receptie: circa 6,00 € per stuk per week (ter plekke te betalen)kluisje bij de receptie: circa 10,00 € per stuk per 2 weken (ter plekke te betalen)airconditioning: circa 5,00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen)eetgelegenheden: restaurantdrinkgelegenheden: barkinderstoel (niet beschikbaar)buitenzwembad(zoet waterbuitenzitje (gratis): parasolligstoelen)toeristenbelasting: circa 1,50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalenverplicht)
Laatste update: 16 januari 2022