Hotel Baia

Zonvakantie naar Cascais, Portugal

€46,25 p/d

8/10
Reis: 21 uur (2233 km) 2 uur 40 min (AMS > LIS)
  • Direct aan het strand
  • In het centrum
  • Binnenzwembad
Deze vakantie boeken
€46,25Boeken
De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.

Wil je graag de omgeving van Costa de Lisboa beter leren kennen? Dan is Hotel Baia het perfecte adres voor je vakantie. Je verblijft midden in het centrum van Cascais en ook direct aan het heerlijke strand. Geniet optimaal van de zon, zee en het strand. Tijdens iets slechter weer kun je in het binnenzwembad van het hotel terecht. Vergeet je zwemspullen niet in te pakken!

 

Type vakantie

Land

Regio

Plaats

Accommodatie

Aantal sterren

Servicetype

Waardering

Over de regio

Portugal
Portugal is een land op het Iberisch schiereiland, in het zuidwesten van Europa. Het is de meest westelijke soevereine staat van het Europese vasteland en wordt in het westen en zuiden begrensd door de Atlantische Oceaan en in het noorden en oosten door Spanje, het enige land dat een landsgrens met Portugal heeft. Het grondgebied van Portugal omvat ook de Atlantische archipels van de Azoren en Madeira, beide autonome regio's met een eigen regionale regering. De officiële en nationale taal is het Portugees. Lissabon is de hoofdstad en de grootste stad. Portugal is de oudste natiestaat op het Iberisch schiereiland en een van de oudste van Europa. Het grondgebied van het land is sinds de prehistorie voortdurend bewoond, binnengevallen en bevochten.bron: wikipedia
   

Beschikbare kamers

2-persoonskamer landzijde standaard geschikt voor 2 tot 3 personen max. 2 volwassenen en 1 kind t/m 10 jaar
2-persoonskamer landzijde superieur geschikt voor 2 tot 3 personen max. 2 volwassenen en 1 kind t/m 10 jaar
2-persoonskamer zeezicht superieur geschikt voor 2 tot 3 personen max. 2 volwassenen en 1 kind t/m 10 jaar

Faciliteiten

drinkgelegenheden: barpoolbarlift (aantal 2)kluisje (op de kamer)ontbijtruimtetelevisiehoekparkeergaragedrinkgelegenheden: barwi-fi op de kamer (gratis)diverse winkeltjes (in de directe omgeving)bedlinnen inclusiefverschoning 2 keer per weekhanddoeken inclusiefverschoning 7 keer per weekzonneterras: ligstoelen (gratis)handdoekenservice (gratis)binnenzwembad(zoet waterverwarmdligstoelen (gratis) )schoonmaak kamer 7 keer per weekkluisje op de kamer: gratiswi-fi in openbare ruimte: gratiswi-fi op de kamer: gratisOfficiële classificatie: 3 sterrentotaal aantal kamers: 113totaal aantal verdiepingen: 5receptie (24 uur geopend)voorzieningen voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijkaangepaste badkamer)huisdieren niet toegestaantoeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 13 jaar circa 2,00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalenverplicht)plaats in parkeergarage: circa 10,00 € per nacht (ter plekke te betalen)
Laatste update: 16 januari 2022