Alpendorf Dachstein-West

Autovakantie naar Annaberg, Oostenrijk

€157,75 p/d

8.8/10
Reis: 11 uur (1058 km) 1 uur 24 min (AMS > SZG)
  • Midden in de natuur
  • Met de hele familie
  • Ruime
  • moderne bungalows
  • Ontdek de mooie omgeving
  • Elke ochtend verse broodjes
  • Bij de receptie
Deze vakantie boeken
€157,75Boeken
De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.

In het schilderachtige Lammertal, in het plaatsje Annaberg vind je de sfeervolle chalets van Alpendorf Dachstein-West. De vele faciliteiten van dit gezellige viersterren chaletdorp bieden mogelijkheden voor jong en oud. Aan het begin van je vakantie kun je in het chaletdorp terecht voor de huur van je ski- en snowboardmateriaal.

De sfeervolle, luxe chalets zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. Uitstekend dus voor een fijne vakantie met familie of vrienden. Alle chalettypes hebben twee verdiepingen. De slaapkamers, een balkon en 1 badkamer bevinden zich op de 1e etage. Op de begane grond is de woonkamer met een 2-persoonsslaapbank en een tweede badkamer.

Na een sportieve dag op de piste drink je rustig een aperitiefje in de huisbar terwijl je samen de belevenissen van die dag bespreekt en plannen maakt voor de dag van morgen. Wil je liever een baantje trekken in het zwembad? Of wil je helemaal tot ontspanning komen in de heerlijk warme sauna? Dat kan ook allemaal in Alpendorf Dachstein-West.

Type vakantie

, , ,

Land

Regio

Plaats

Accommodatie

Aantal sterren

Waardering

Eigenschappen

, , ,

Over de regio

Dachstein
Dachstein is een gemeente in het departement Bas-Rhin in Grand Est in het noordoosten van Frankrijk. Van belang is Château Hervé.bron: wikipedia
Oostenrijk
Oostenrijk is een door land ingesloten Oost-Alpenland in het zuidelijke deel van Midden-Europa. Het bestaat uit negen deelstaten (Bundesländer), waarvan Wenen, de hoofdstad en grootste stad van Oostenrijk, er één is. Het land grenst in het noordwesten aan Duitsland, in het noorden aan Tsjechië, in het noordoosten aan Slowakije, in het oosten aan Hongarije, in het zuiden aan Slovenië en Italië, en in het westen aan Zwitserland en Liechtenstein. Oostenrijk beslaat een oppervlakte van 83.879 km2 en telt bijna 9 miljoen inwoners. Hoewel Oostenrijks Duits de officiële taal van het land is, communiceren veel Oostenrijkers informeel in een aantal Beierse dialecten. Oostenrijk ontstond aanvankelijk als een markgraafschap rond 976 en ontwikkelde zich tot een hertogdom en aartshertogdombron: wikipedia
   
Laatste update: 21 januari 2022