Home>All inclusive>St. Maarten

All inclusive St. Maarten

Sint Maarten beschikt over een prachtige flora en fauna. Je kunt veel meemaken in Sint Maarten. Ook kun je hier verschillende soorten vleermuizen meemaken, nooit gedacht dat je ze in soorten kunt vinden. Leuke diersoorten zijn te bezichtigen in Sint Maarten zoals papegaaien en vlinders in hun prachtige vlindertuin. Sint Maarten heeft veel stranden waar je kunt zonnen, uitrusten, snorkelen, vissen en het uitvoeren van diverse watersporten. Een hele belevenis in Sint Maarten.

 

Op de stranden kun je ook aan diverse soorten surfen doen. Er zijn ook tenten aanwezig waarin je kunt smullen van het heerlijkste eten en drinken. Een cocktail mag zeker niet missen op het strand. Sint Maarten verkennen kan het beste op de fiets. Je kunt daardoor makkelijk uitstappen en plaatsen verkennen.

Sint Maarten heeft ook veel over cultuur. De Franse cultuur behoort ook hierbij. In Sint Maarten kun jij je elke dag vermaken. Er is altijd iets te doen en je zult merken dat er ook elke avond veel leuke evenementen gehouden worden. Sint Maarten is het plaats waar je kunt gaan met familie en vrienden. Het verblijf is ook in de meeste luxe hotel met comfortabele bedden. Geen zin in het strand dan is er ook een zwembad aanwezig in het hotel.