Yachtclub

  • *
  • *
  • *
  • *

Timmendorfer Strand, Oostzeekust, Duitsland

  • Lekker eten in het restaurant
  • Ruime kamers met goede bedden
  • Ontspannen in de Wellness
  • Lopen naar het strand

Informatie over Yachtclub

Wat dacht je van een vakantie aan het strand in Duitsland. Dat kan bij het 4-sterren hotel Yachtclub in Timmendorfer Strand! Het hotel ligt op slechts 100 meter vanaf het strand waar jij heerlijk kunt genieten van jouw welverdiende vakantie. Verblijf in een van de luxe kamers en begin de dag goed met een heerlijk ontbijtje in het restaurant. Neem een duik in het zwembad en ontspan in de Finse sauna. Dineer ook in een van de restaurants die gerechten serveren van topkwaliteit. Kortom, Yachtclub is de perfecte bestemming voor een onbezorgde vakantie in Duitsland!

Ideale locatie in Timmendorfer Strand: vlakbij het strand

Ligging in Timmendorfer Strand

Het sfeervolle hotel ligt op 100 meter afstand vanaf het strand en 500 meter vanaf de haven. Op een steenworp afstand vind je ook verschillende gezellige restaurants en bars. Niendorfer Hafen ligt op ongeveer 9 minuten lopen en Vogelpark Niendorf ligt op ongeveer 7 minuten lopen.

Faciliteiten Yachtclub

Alle luxe kamers van Yachtclub zijn voorzien van een eigen badkamer met douche of bad. In de kamers is een tv, minibar (betaald, op aanvraag) en kluis aanwezig. Daarnaast krijg je een badjas en pantoffels en kun je gebruik maken van gratis WiFi op de kamer. 

In de ochtend kun je uitgebreid ontbijten in het restaurant Ankerplatz en in de avond wordt hier een dinerarrangement geserveerd. Wil je een extra luxe diner? Ga dan dineren in het Balthazer restaurant van het hotel. In dit restaurant worden creatieve gerechten uit de mediterrane keuken, gekruid met Franse invloeden geserveerd. Wil je de dag perfect afsluiten? Ga dan naar Grill & Bar Butterfly, de gezellige bar van het hotel. 

Ontspannen doe je in het wellness center in het hotel. Het wellness center heeft een overdekt zwembad, Finse sauna en douches. Je kunt er ook terecht voor diverse wellness behandelingen (tegen betaling). Mocht je nog energie over hebben? Dan is er ook een fitnessruimte beschikbaar.


De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken